Sheetworks

/

Sheetworks

Modelarea solida parametrica 3D simplifica designul pieselor si optimizeaza procesul de productie.

Datorita instrumentelor specifice, utilizatorii pot proiecta un ansamblu, il pot transforma in tabla si pot prelucra automat dezvoltarea lui. Aceasta aplicatie face posibila afisarea sculelor de indoire AMADA in faza de proiectare, pentru a evita sau corecta inainte de fabricarea piesei orice coliziune care poate sa apara la procesul de indoire cu ajutorul masinii.

In faza de proiectare, bibliotecile predefinite pot fi utilizate pentru a adauga ambutisare si decupari partiale. Aceasta procesare este salvata intr-o baza de date AMADA pentru a fi gestionata automat de procesul CAM.

BROCHURE

MODELARE SOLIDA 3D SPECIFICA

SheetWorks va permite sa salvati componente, ansambluri si tuburi, inclusiv parametrii de indoire, intr-o baza de date AMADA. Aceasta caracteristica va permite sa asociati acelasi tip de material in toate fazele tehnologice ulterioare.

MODUL PENTRU DEZVOLTAREA AUTOMATA A LISTEI DE PIESE 3D

SheetWorks integreaza functia „Unfold Operator”, dezvoltata de AMADA, pentru a importa unul sau mai multe modele 3D urmand sa proceseaze automat prelucrarea lor si sa o salveaze intr-o baza de date AMADA.

CREAREA UNUI MODEL 3D DINTR-UN FISIER DE PARAMETRI EXCEL

Folosind functia „Parametric Build”, SheetWorks permite utilizatorilor sa creeze automat o componenta / ansamblu, folosind un fisier de parametri Excel adecvat.

FEZABILITATEA PIESELOR CONTROLATA DE MODELUL SOLID 3D

SheetWorks are o serie de comenzi specifice pentru proiectarea si prelucrarea tablelor. De exemplu, este posibil sa se analizeze dimensiunile minime ale flanselor pe desen sau sa se verifice gaurile din apropierea liniilor de indoire, pentru a preveni deformarea in timpul procesarii.

FORM

Contactati-ne