Automatizari
AS III
AS III

Încărcarea şi descărcarea paralelă cu funcţionarea maşinii creşte productivitatea

Turnul de depozitare a materialelor AS III L resp. AS III MP poate fi utilizat numai împreună cu unitatea de descărcare şi sortare PR III (PR III UL).

Indiferent dacă este vorba de materie brută, schelet de tablă sau piese de producţie cu microcolţuri – turnul de depozitare a materialelor oferă o depozitare sigură şi fiabilă şi acces uşor accesibil pentru aducerea acestora la dispoziţie. Suplimentar o ecluză de siguranţă permite încărcarea şi descărcarea turnului în timpul funcţionării maşinii. Acest lucru prelungeşte procesul continuu de producţie, la fel ca şi procedurile de încărcare şi descărcare simultane cu unităţi independente şi o capacitate mare a paleţilor: turnul suportă până la 9 paleţi, care pot prelua câte 3.000 kg.

Manipularea diferitelor materiale, cum ar fi oţelul normal, aluminiul, oţelul inoxidabil sau plasticul, nu este problemă cu turnul de materiale: În acest scop unitatea de încărcare este dotată cu graifere cu vacuum, care garantează prinderea sigură şi cu grijă a materialului. Opţional este disponibil un software, cu care pot fi procesate listele de producţie aferente diferitelor comenzi de fabricaţie.

Forma constructivă compactă necesită o suprafaţă de instalare redusă. Turnul de materiale poate fi conectat şi ulterior la maşinile existente şi astfel se conformează conceptului modular de automatizare de la AMADA.

Caracteristici

  • Productivitate mai mare
  • Economie de timp
  • Timpi morţi ai maşinii minimalizaţi
  • Operarea mai multor maşini în acelaşi timp
  • Depozitare şi manipulare sigură