Software pentru Masinile de Taiat Tevi AMADA
VPSS 4ie Tube

header picture

/

Utilizati masina dvs. de taiat tevi cu laser la cea mai ridicata eficienta

Un singur software. O singura masina. Multe profiluri.

Ramaneti cu un pas inainte! Solutia software VPSS 4ie Tube este cea mai recenta inovatie AMADA, oferind utilizatorilor tehnologie de ultima ora. Prin nestarea automata a profilelor (tub, canal si profile unghiulare) puteti reduce timpul de livrare si puteti utiliza cel mai eficient material pentru un proces de productie rentabil.

Software-ul permite utilizatorilor sa determine modelul de nestat rapid si precis pentru taierea profilelor. Permitand planul optim de taiere, economisind costurile materiale. De asemenea, ofera o interfata grafica usor de utilizat, precum si un modul de simulare puternic pentru a se asigura ca planul de taiere este cat mai eficient posibil.

Nestarea automată a profilurilor de tuburi, canale si prifile unghiulare. Profitati din plin de capabilitatile masinii de taiat cu laser a tevilor Amada. Complet automatizat poate fi folosit chiar si de catre operatori mai putin experimentati.

VIZUALIZARE 3D - PROIECTARE, DEZVOLTARE SI MODELARE

AMADA ofera SheetWorks ca o solutie care extinde gama a ceea ce poate realiza un software CAD. Instrumentele avansate de modelare SheetWorks ajuta la finisarea pieselor si ansamblurilor cu o precizie mai mare. De la proiectare, dezvoltare pana la modelare, vizualizarea 3D îmbunatateste considerabil calitatea generala si eficienta.

 

NESTARE PUTERNICA A TEVILOR

Prin crearea unui plan de nestare in VPSS 4ie Tube, software-ul nesteaza, chiar si profile diferite, complet automat pe materia prima. Pentru optimizarea procesului de programare, baza de date cu parametri ofera functii importante si practice.

 

USOR DE UTILIZAT

VPSS 4ie Tube ghideaza utilizatorul prin fiecare pas din procesul de programare si monitorizeaza progresul de la selectarea piesei pana la programare si simulare a rezultatului.

 

PROGRAMARE AUTOMATA

Nestarea si programarea automata a pieselor reduce semnificativ timpul de livrare, in special atunci cand se prelucreaza profile complexe de tuburi, canale si unghiuri pentru un proces de productie rentabil.

 
DESCARCATI BROSURA NOASTRA
 
CONTACTATI-NE PENTRU MAI MULTE INFORMATII

 

 

Invata mai multe despre solutia noastra pentru taiere a tevilor cu laser ...

Unele imagini nu includ masuri de prevenire a pericolelor.