Software voor AMADA laserbuissnijmachines
VPSS 4ie Tube

header picture

/

Laat uw laserbuissnijmachine met de hoogste efficiëntie draaien

Één software. Één machine. Veel profielen.

Blijf een stap voor! De VPSS 4ie Tube softwareoplossing is het nieuwste op het gebied van AMADA-innovatie en biedt gebruikers de allernieuwste technologie. Door het automatisch nesten van profielen (buis-, kanaal- en hoekprofielen) kunt u de doorlooptijd verkorten en het materiaal zo efficiënt mogelijk gebruiken voor een kosteneffectief productieproces.

Met de software kunnen gebruikers snel en nauwkeurig het nestpatroon van snijprofielen bepalen. Maakt een optimaal snijplan mogelijk en bespaart op materiaalkosten. Het biedt ook een eenvoudig te gebruiken grafische interface en een krachtige simulatiemodule om ervoor te zorgen dat het snijplan zo efficiënt mogelijk is.

Automatisch nesten van buis-, kanaal- en hoekprofielen. Profiteer optimaal van de Amada laser buissnij machine mogelijkheden. Volledig geautomatiseerd, kan het zelfs door minder ervaren operators worden gebruikt.

3D VISUALISATIE - ONTWERP, ONTWIKKELING EN MODELLERING

AMADA biedt SheetWorks aan als een oplossing die het bereik vergroot van wat CAD-software kan bereiken. De geavanceerde SheetWorks-modelleringstools helpen bij het afwerken van onderdelen en samenstellingen met hogere precisie. Van het ontwerp, de ontwikkeling tot de modellering, de 3D-visualisatie verbetert de algehele kwaliteit en efficiëntie aanzienlijk.

 

KRACHTIG BUISNESTEN

Door een nestplan aan te maken in VPSS 4ie Tube nest de software, zelfs verschillende profielen, volledig automatisch op de grondstof. Om het programmeerproces te optimaliseren, biedt de parameterdatabase belangrijke en praktische functies.

 

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN

VPSS 4ie Tube begeleidt de gebruiker bij elke stap in het programmeerproces en bewaakt de voortgang vanaf het selecteren van het onderdeel tot het programmeren en simuleren van het resultaat.

 

AUTOMATISCH PROGRAMMEREN

Het automatisch nesten en programmeren van onderdelen verkort de doorlooptijd aanzienlijk, vooral bij de verwerking van complexe buis-, kanaal- en hoekprofielen, voor een kosteneffectief productieproces.

 
DOWNLOAD ONZE BROCHURE
 
NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE

 

 

Kom meer te weten over onze laserbuissnijoplossingen ...

Sommige afbeeldingen bevatten geen maatregelen ter voorkoming van gevaren.