Software pentru Masinile de Sudura AMADA
VPSS 4ie Weld

header picture

/

Duce masinii dvs. de sudura cu laser la un nivel mai ridicat de precizie si productivitate

Productie non-stop!

 

VPSS 4ie Weld este proiectat pentru programarea usoara a sudurii offline, evitand intreruperea functionarii masinii si crescand productivitatea. Datorita programarii offline, masina este disponibila in mod continuu pentru productie, deoarece nu trebuie sa se opreasca in timp ce urmatoarea lucrare este pregatita. Ca urmare, timpul de productie poate fi redus semnificativ.

Evitati întreruperile de functionare a masinii. Profitati din plin de capacitatile masinilor de sudura AMADA. Complet automatizat poate fi folosit chiar si de catre operatori mai putin experimentati.

IMPORTARE FISIER DE PRODUCTIE

Importarea, optimizarea si proiectarea pieselor dumneavoastra sunt factori cheie in maximizarea eficientei masinilor dumneavoastra. Importarea desenelor 2D/3D este rapida si usoara, inclusiv fisiere PDF de la toti principalii furnizori CAD. Inainte de a incepe o lucrare, puteti previzualiza cu usurinta fisierele importate.

 

INSTRUCTIUNI DE SUDARE

Pentru o pregatire optima a programului de sudare cu laser, folosind Production Designer, este posibil sa adaugati mai multe atribute de sudare la modelul virtual de tabla. Acesta va fi apoi transferat la Weld CAM pentru procesare ulterioara. Crearea de ansambluri complexe este simplificata semnificativ.

 

REDUCEREA TIMPILOR INACTIVI AI MASINII

VPSS 4ie Weld permite utilizatorilor sa creeze programe in timp ce masina functioneaza. Verificarea miscarilor robotului si a pozitionarii mesei este foarte usoara.
Datorita interfetei intuitive, crearea unui program de sudare cu laser nu a fost niciodată mai usoara. Odata ce fisierul este importat, puteti selecta sudurile, puteti seta unghiul capului, puteti defini functii suplimentare cum ar fi separarea sudurilor si imbinarea sudurilor, si incepeti configurarea masinii. Simularea va monitoriza procesul de sudare si va indica coliziunile etc.

 

PREVENTI COLIZIONAREA AUTOMAT

Datorita setarilor „Auto Collision Avoidance”, erorile pot fi detectate si eliminate in avans, reducand semnificativ timpul de nefunctionare a masinii.

 
DESCARCATI BROSURA NOASTRA
 
CONTACTATI-NE PENTRU MAI MULTE INFORMATII

 

 

Descoperiti mai multe despre solutiile noastre de sudura ...

Unele imagini nu includ masuri de prevenire a pericolelor.