Software voor AMADA geautomatiseerde buigmachines
VPSS 4ie ARBEND

header picture

/

Robotbuigprogrammering gemakkelijk gemaakt, zelfs bij het maken van complexe onderdelen

Geautomatiseerd buigen programmeren was nog nooit zo eenvoudig! Met een gebruiksvriendelijke interface begeleidt de intuïtieve software de gebruiker door het gehele programmeerproces, waarbij de juiste gereedschapsinstellingen worden gecreëerd om tegelijkertijd de bewegingen van de robot te optimaliseren. De VPSS 4ie ARBEND-software is ontworpen om het volledige proces eenvoudig en efficiënt te maken, waardoor gebruikers zelfs complexe onderdelen met gemak kunnen maken.

Profiteer optimaal van de mogelijkheden van AMADA geautomatiseerde buigmachines. Volledig geautomatiseerd, kan zelfs door minder ervaren operators worden gebruikt.

PRODUCT-FILE IMPORTEREN

Om de optimale prestaties van uw machines te garanderen, is het van cruciaal belang om vanaf het begin direct uw onderdelen te importeren, optimaliseren en ontwerpen. U kunt 2D/3D-tekeningen van alle grote CAD-leveranciers importeren, inclusief PDF-bestanden, en een voorbeeld van de geïmporteerde bestanden bekijken voordat u met uw taak begint.

BEGELEIDE ROBOTPROGRAMMERING - GEMAKKELIJKER DAN OOIT

VPSS 4ie ARBEND maakt snelle en intuïtieve robotprogrammering mogelijk. De functie "Programming Assist" berekent automatisch de robotbewegingen, buigsequenties, gereedschappen, enz. De tijd voor het controleren van de haalbaarheid van de robot is korter dan bij conventionele CAM's, en de "leerfase" wordt verkort dankzij het "programmeerbureau".

 

AUTOMATISCH BUIGPROCES

Niet genoeg ervaren personeel? VPSS 4ie ARBEND kan u helpen dit probleem op te lossen door programma's voor buigrobots te automatiseren. Met deze efficiënte automatiseringsmogelijkheden helpt de software u de programmeertijden te verkorten dankzij automatische bewegingsberekening, automatische tooling setup (ATC) en automatische buigcorrectie (Bi-S).

 

SIMULATIE VAN VORMEN EN BEVESTIGINGSMIDDELEN

Het gebruik van de VPSS 4ie ARBEND voor het modelleren van vormen en bevestigingsmiddelen maakt vooraf realistische collisiecontroles mogelijk, waardoor een foutloos robotproductieproces wordt gegarandeerd. Dit zorgt voor een hoge mate van precisie in het robotbuigprogramma, omdat de representatie van vormen en bevestigingsmiddelen zeer nauwkeurig is.

GEMEENSCHAPPELIJKE DATABASE

Dankzij een centrale database kunnen alle gegevens op één plek voor alle technologieën worden opgeslagen en beheerd. De beheerparameter biedt flexibiliteit, waardoor de gebruiker belangrijke gegevens naar behoefte kan overbrengen naar het automatische proces. Dit zorgt voor een gestroomlijnde workflow door de noodzaak van uitgebreide handmatige programmering te elimineren, waardoor gebruikers tijd en middelen besparen.

 
DOWNLOAD ONZE BROCHURE
 
NEEM CONTACT MET ONS OP VOOR MEER INFORMATIE

 

 

Lees meer over onze geautomatiseerde buigoplossingen...

Sommige afbeeldingen bevatten geen maatregelen ter voorkoming van gevaren.