Automatizari
Seria PR III
PR III

Manipulare sigură, rentabilitate înaltă

Sortarea pieselor individuale PR III reprezintă o soluţie de automatizare completă, cu care puteţi mări şi mai mult rentabilitatea maşinilor de ştanţat respectiv laser de la AMADA.

Seria constructivă PR III scoate piesele complet automat. Una dintre caracteristicile principale este programarea simplă, externă pentru stivuirea pieselor de producţie prin integrarea ciclului complet în pachetul de software CAD/CAM de la AMADA. Stivuirea ultraprecisă a pieselor permite prelucrarea automată în continuare, ca de exemplu îndoirea robotizată.

Gradul înalt de automatizare vă permite o producţie economică

 

La acest lucru contribuie şi viteza mare de poziţionare a sortării pieselor individuale prin trei servoaxe, precum şi poziţia de aşteptare apropiată maşinii: Ambii factori măresc timpul de funcţionare a maşinii prin opriri reduse la minim.

Manipularea diferitelor materiale este preluată de graiferele cu vacuum comandate individual. Tehnologia cu vacuum şi înălţimea de aruncare minimalizată garantează o manipulare sigură şi cu grijă a materialului, astfel că PR III poate fi utilizat şi pentru piese de producţie complexe şi materiale cu suprafaţă sensibilă.

Conceptul modular al tuturor componentelor de automatizare de la AMADA vă permite oricând extinderea ulterioară a unei maşini deja existente cu un sistem de descărcare PR III. Pentru scoaterea scheletului de tablă şi a produselor cu microîmbinări este disponibilă execuţia PR III UL.

  Caracteristici

  • Rentabilitate înaltă
  • Timpi de funcţionare maximizaţi ai maşinii
  • Prelucrare automată în continuare mulţumită stivuirii precise
  • Manipularea sigură a diferitelor materiale