Tehnologie pentru indoire
ASTRO-100
ASTRO-100
Retrospective
This product is not longer available

Celula de indoit / Robot de indoit

Trecerea de la un post de lucru la altul , avand complicate setari , influenteaza foarte mult productivitatea. Multa lume este implicata in procesul de indoire pentru determinarea specificatiei piesei, planificarii proceselor si configurarile masinilor.

In plus, este necesar aceeasi forta de munca de fiecare data cand procesul se repeta. In acest sens este usor de vazut modul in care procesul de indoire include foarte multi timpi pierduti.

To top

AMADA ofera o solutie pentru imbunatatirea timpului pierdut in procesul de fabricatie , pentru operatiile de indoire. Prin planificarea procesului de productie din birou la productia din atelier, eficienta este mult imbunatatita. Datele CAD de la produsul desenat poate fi utilizate direct la generarea datelor CAM in scurt timp. Pana acum, automatizarea procesului de indoire a fost cel mai dificil aspect in procesul de indoire. Acum ASTRO 100NT sistem cu robot de indoit poate fi usor utilizat de catre oricine, ceea ce poate duce la cresterea productivitatii.

ASTRO 100 NT PLUS
ASTRO 100 NT PLUS
ASTRO 100 NT PLUS
ASTRO 100 NT PLUS
Robot de incarcare / descarcare ASTRO-MP 20
Robot de incarcare / descarcare ASTRO-MP 20
Robot de incarcare / descarcare ASTRO-MP 20
Robot de incarcare / descarcare ASTRO-MP 20

To top

ASTRO CAM - programare software

ASTRO CAM programare software
ASTRO CAM programare software
ASTRO CAM programare software
ASTRO CAM programare software

Rapida si extrem de precisa, aceasta este cu siguranta masina ideala pentru sofisticatele si micile piese. Intreaga programare (Abkant + roboti) este asigurata de AMADA <link 268 - internal-link "Öffnet internen Link im aktuellen Fenster">ASTRO CAM</link> software. Software-ul de programare ASTRO CAM este primul de acest gen din lume. Invatarea pozitiilor robotului nu mai sunt necesare, iar indoirea automata poate fi realizata fara multe setari. Setarile repetate sunt mai rapid de reamintit pentru un set de date complete de pe server-ul SDD. Controlul fluxului de produs si timpul de livrare devine de incredere si anticipat de automatizare. Capacitatile de programare permit cresterea in mod semnificativ a timpului de functionare. Schimbarea cantitatii de produse si functiilor sunt deasemena posibile in timpul operatiilor programate. Avantajul al lui ASTRO 100NT sunt incomparabile, cu performante care permit fabricarea de produse la costuri mici si la un inalt nivel de consecventa.

 

Caracteristici

  • Sistemul cu 2 roboti permit functionarea fara operator si utilizarea la maxim a masinii.
  • Sistemul flexibil de programare software in modul off-line genereaza codul pentru toate miscarile robotului si al presei.
  • Avansatul soft de programare accepta fisiere 3D BMF si elimina practic modul de utilizare ,,Teach Mode''.
  • Precizia Abkant-ului ofera o acuratete piesei dimensional si unghiular de ±0.25° si ±0.004”
  • Sectiunea sculei de indoire este conceputa sa fie usor de manevrat, ceea ce duce la o configurare rapida pentru cresterea productivitatii.
  • Celula robot este un sistem productiv, pentru o productie de dimensiuni de 50 piese sau mai mari.

Produsele noastre cele mai noi