Urmarire si localizare

Urmarirea comenzii cu serviciul de ''Monitorizare si Alerta''

Cu mesajele automate emise de catre AMADA, livrarea dumneavoastra poate sa fie facuta mai bine, mai rapida si mult mai transparenta!

Avantajele dumneavoastra: cu serviciul de ''Monitorizare si alerte'' (M&A) dumneavoastra sunteti informat oricand si oriunde despre comanda dumneavoastra.

Si acesta este modul cum functioneaza: Daca dumneavoastra doriti sa folositi serviciul Monitorizare si Alerta veti primi un e-mail de la AMADA in momentul in care sunt emise bunurile catre expediere. 

Majoritatea transportatorilor sunt deja conectati la sistem si ei ajusteaza starea transporturilor in mod regulat. Astfel dumneavoastra puteti urmari starea curenta a expedierii , in orice moment si oriunde va aflati.

Dumneavoastra doriti sa folositi acest serviciu? Trebuie sa va inscrieti completand formularul de mai jos si sa specificati adresa sau adresele de e-mail ale companiei dumneavoastra si faptul ca doriti sa folositi serviciul ede urmarire M&A pe viitor.

Daca dumneavoastra aveti intrebari despre serviciul ''Monitorizare si Alerta'' (M&A) va rog sa contactati:

Toate chestiunile legate de transport si de unde ati comandat dumneavoastra bunurile, va rog contactati urmatorul numar:

Transporturi nationale


42781 Haan
Germany
Telefon: +49 2104 2126-211

International shipments


42781 Haan
Germany
Telefon: +49 2104 2126-208